Θεόδωρος: “Απόψε δεν κέρδισε ο καλύτερος, σε καμία περίπτωση δεν ήταν κόκκινη”

Δηλώσεις Θεόδωρου Αντωνίου

Εντός στις δηλώσεις ο Διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μετά την ήττα, με 1-0 στο Λεμεσιανό ντέρμπι από τον Απόλλωνα.

Ο Θεόδωρος εξέφρασε παράπονα του για την διαιτησία της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

“Απόψε δεν κέρδισε ο καλύτερος. Η ομάδα μας ήταν πάρα πολύ καλή και αν δεν αποφάσιζε ο διαιτητής να κρίνει το παιχνίδι με την κόκκινη, που σε καμία περίπτωση δεν ήταν κόκκινη, δεν είμαι σίγουρος ότι ο Απόλλωνας θα έπαιρνε τη νίκη. Είμαστε σε πολύ δύσκολη φάση στο πρωτάθλημα, είπαν πολλά πράγματα την περασμένη εβδομάδα αλλά τώρα δεν μιλάνε. Έγινε τι έγινε στη Λευκωσία με τον κ. Γιώργο Νικολάου (σ.σ. στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό), δεν μιλήσαμε και ίσως κάποιοι να τα εκλαμβάνουν αυτά διαφορετικά. Η θέση που έχει η ΑΕΛ στον πίνακα και οι βαθμοί που έχει δεν αντικατοπτρίζουν τι άξιζε να πάρει στο γήπεδο. Δυστυχώς κάποιοι άλλοι αποφασίζουν πώς θα κρίνονται τα παιχνίδια. Είπαμε ότι πρέπει να κατέβουν οι τόνοι αλλά με αυτά που βλέπουμε δεν είναι εύκολο να κλείσεις το στόμα στον κόσμο. Είναι κρίμα γιατί η ομάδα ήταν καλύτερη έστω και με δέκα, ήμασταν άτυχοι με τα δοκάρια.

Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση και εκνευρισμός. Δουλεύουμε εφτά μέρες την εβδομάδα και οι προσπάθειές μας πηγαίνουν στον κάλαθο εξαιτίας κάποιων άλλων. Πρέπει ο καθένας να παίρνει αυτό που του αξίζει, εμείς δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει και διαμορφώνεται η κατάσταση στη βαθμολογία”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy