«Μακάρι να είμαι καλά και να παίξω στο Ευρωμπάσκετ»

Τον εαυτό του στη διάθεση της Εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ του 2022, έθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ερωτήθηκε και για την Εθνική ομάδα.

Ο ηγέτης των Μπακς ξεκαθάρισε, λοιπόν, πως είναι κανονικά διαθέσιμος στην «επίσημη αγαπημένη» και πως εάν είναι υγιής τότε θέλει να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ του 2022.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την Εθνική ομάδα και το Ευρωμπάσκετ του 2022 στην κάμερα της Cosmote TV:

«Καταρχάς είναι πολύ μακριά όλο αυτό. Μακάρι να είμαι υγιής και να εκπροσωπήσω τη χώρα. Δεν θέλω να βάλω πίεση σε μένα ή τους συμπαίκτες μου. Θέλω να πάμε να το διασκεδάσουμε, να παίξουμε μαζί μια σεζόν. Την πρώτη διετία στην Εθνική, που ήμουν ο πιο μικρός, είχαμε παιδιά που ήταν για την ομάδα. Η Εθνική κρατάει δεκαπέντε μέρες. Είναι όλοι γι’ αυτό. Το κάνουμε για κάτι σπουδαίο, για να περπατάμε στον δρόμο και να μας λέμε πως τους δώσαμε χαρά. Μπορεί να ακουστώ πολύ αλαζόνας. Όταν δεν έχεις κερδίσει, δεν το καταλαβαίνεις αυτό.

Κερδίζεις και δίνεις χαρά σε 200 χιλ. κόσμου. Πήγαμε στην παρέλαση και ήταν όλοι με ένα χαμόγελο. Φαντάζεσαι να δώσεις χαρά σε 10 εκατ. κόσμο; Να κλαίνε και να σε αγκαλιάζουν. Βάζουμε καλάθια και δίνουμε χαρά στον κόσμο. Μακάρι να είμαι καλά, να παίξω στο Ευρωμπάσκετ 2022. Αυτό μου έχει μείνει. Θέλω πολύ να το καταφέρω. Δεν ξέρω τι έχει πει ο Θεός για μένα, ποιο είναι το πλάνο του. Αλλά πρέπει να βρεθούμε σαν ομάδα, βλέπω ότι όλοι είναι έτοιμοι. Όλα αυτά τα παιδιά που έρχονται τώρα είναι η ομάδα. Βήμα βήμα και μια μέρα θα τα καταφέρουμε».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy