Λιάσος Λουκά: “Το πρόβλημα στο σκοράρισμα δεν υφίσταται, κυριαρχήσαμε κατά κράτος στο 1ο ημίχρονο” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις Λιάσου Λουκά

Ικανοποιημένος και χαρούμενος για την νίκη (3-2) της ομάδας κόντρα στην Ανόρθωση, εμφανίστηκε στην διάσκεψη Τύπου ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά.

Ο Λιάσος μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την μεγάλη νίκη, κόντρα σε ένα ένα μεγάλο αντίπαλο, όπως είπε.

Αναλυτικά το όσα είπε:

“Παίζαμε απέναντι σε ένα πάρα πολύ μεγάλο αντίπαλο και κυριαρχήσαμε κατά κράτος στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και πετύχαμε τρία γκολ. Το πρόβλημα που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια στο γκολ σήμερα φάνηκε ότι δεν υφίσταται. Είπαμε ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή γιατί αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες.

Στο δεύτερο μπήκαμε το ίδιο καλά αλλά περιμέναμε ότι η Ανόρθωση θα βγάλει αντίδραση γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Με μεγάλες μεταβιβάσεις στην πλάτη της άμυνας κατάφερε να σκοράρει και να μπει στο παιχνίδι. Ευτυχώς για μας στη συνέχεια χρειάστηκε ο τερματοφύλακάς μας να μας κρατήσει με 1-2 περιπτώσεις για να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίχτες. Θα μιλήσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι για να δούμε τα λάθη μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και μας στήριξε στα τελευταία λεπτά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά επίσης που μπήκαν ως αλλαγή γιατί βοήθησαν με τα τρεξίματά τους. Χρειαζόμαστε ακόμη μερικά παιχνίδια για να φτάσουμε στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης που θέλουμε αλλά και περισσότεροι αυτοματισμοί.

Είμαστε μια νέα ομάδα και χρειαζόμαστε την στήριξη από τον κόσμο. Δεν έχουμε θέμα από την καλόπιστη κριτική γιατί μέσα από αυτή θα γίνουμε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση γιατί την αντίδραση που έβγαλε. Είναι μια μεγάλη ομάδα και αυτό φάνηκε γιατί αντίδρασε και μπήκε ξανά στο παιχνίδι”.

Ακούστε τι δήλωσε (Ηχητικό):

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy