Στέφαν Τσέποβιτς: “Το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο δύσκολα”

Ο Σέρβος επιθετικός της ΑΕΛ, Stefan Scepovic παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο UNICARS MVP της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Τι ανέφερε ο Τσέποβιτς κατά την παραλαβή του βραβείου του:

“Σας ευχαριστώ για την βράβευση, είναι πολύ ωραία όταν λαμβάνεις τέτοια βραβεία και παρόλο που είναι ένα ατομικό βραβείο θεωρώ ότι το λαμβάνω εκ μέρους όλης της ομάδας. Είναι η δουλειά των συμπαικτών μου στο γήπεδο και της προπονητικής ομάδας και χωρίς αυτούς δεν θα το λάμβανα. Εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλα για όλους μας όμως το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά σαν ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας.”

Πως βρήκες μέχρι στιγμή την Κύπρο και το Πρωτάθλημα μας;

“Η Κύπρος είναι πολύ όμορφη και τη θυμόμουν λίγο από τον καιρό που ήμουν παιδί εδώ όταν έπαιζε ο πατέρας μου. Το απολαμβάνω εδώ. Όσο αφορά το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με ισάξιες ομάδας και πιστεύω ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο δύσκολα και αμφίρροπα και οι φίλαθλοι θα το απολαύσουν.”

Μίλησες με τον αδελφό σου πριν έρθεις; Θα παίξετε ιδιαίτερα παιχνίδια ως αντίπαλοι.

“Παρακολουθούσα τον αδελφό μου και το πρωτάθλημα έτσι και αλλιώς από πέρσι, μίλησα μαζί του όπως και με τον Medojevic τον οποίο γνωρίζω σχεδόν 20 χρόνια και μου είπαν τα καλύτερα. Όσο αφορά για το παιχνίδι μεταξύ μας ασφαλώς θα είναι ιδιαίτερο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα παλέψουμε ο κάθε ένας για την ομάδα του. Θα είναι η πρώτη μας φορά ως αντίπαλοι αφού έχουμε υπάρξει μόνο συμπαίκτες σε Partizan και Videodon κερδίζοντας μάλιστα και τις δύο φορές το πρωτάθλημα.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy