Κεραυνός: “Σε κάθε παιχνίδι να δίνω τα πάντα”

Πήρε το βραβείο του ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ και έκανε δηλώσεις

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Ανδρέας Κεραυνός παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Save της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Τι ανέφερε κατά την παραλαβή του βραβείου του:

“Νοιώθω πολύ ευχαριστημένος και περήφανος που στο ντεμπούτο μου πήρα το βραβείο της καλύτερης απόκρουσης της αγωνιστικής. Σίγουρα χωρίς την ομάδα δεν θα τα είχα καταφέρει οπόταν πέραν από τον κόσμο που με ψήφισε θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ.”

Πως νοιώθει ένας τερματοφύλακας μετά από μια σπουδαία απόκρουση;

“Ο κάθε τερματοφύλακας θέλει σε κάθε παιχνίδι να κρατάει το μηδέν. Έτσι και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ανεξαρτήτως εάν είχε κριθεί και βρισκόμασταν στα τελευταία λεπτά, ήταν για εμένα διπλά σημαντικό να κάνω την απόκρουση και να κρατήσω την εστία μας ανέπαφη.”

Ποιοι οι μελλοντικοί σου στόχοι;

“Θέλω σε κάθε παιχνίδι που μου ζητηθεί να αγωνιστώ να δίνω τα πάντα για να βοηθώ την ΑΕΛ. Με σκληρή δουλειά να μπορέσω να καθιερωθώ και φυσικά όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή είναι η Εθνική ομάδα.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy