Νίκη στο εξ αναβολής κόντρα στην Ομόνοια

ΑΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0

Τη νίκη με 1-0 πήρε η ΑΕΛ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια για το πρωτάθλημα Νέων Κ19 Α΄κατηγορίας.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο ημίχρονο όταν μετά από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή της Ομόνοιας ο Μάρκος Βεσελίνοβιτς που είχε προωθηθεί, πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στην επανάληψη η Ομόνοια προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, έχασε ευκαιρίες, όπως και η ΑΕΛ που έβγαινε πολύ συχνά στην αντεπίθεση. Αποκορύφωμα των ευκαιριών των “γαλαζοκίτρινων” το χαμένο πέναλτι του Νικολεττίδη, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας.

Μετά και την παρέλευση πέντε λεπτών καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να παίρνει τη δεύτερη της νίκη σε δύο αγώνες με 1-0 κόντρα στην Ομόνοια. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο(25/90 με τον ΑΠΟΕΛ εντός έδρας, παιχνίδι που θα είναι και τηλεοπτικό.

Δείτε αποκλειστικό Φωτορεπορτάζ της ιστοσελίδας μας από το παιχνίδι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy