Ζόρνιγκερ: “Στόχος μας το Κύπελλο, από αύριο βλέπουμε ΑΕΛ”(video)

Δηλώσεις Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ μετά την νίκη (3-1) πρόκριση επί της Ολυμπιάς Λυμπιών

Ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση, ο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ.

Αναλυτικά τι είπε:

“Δίκαιη νίκη πρόκριση, αλλά όχι εύκολη. Παίξαμε καλά, γρήγορα με σωστές πάσες μέχρι που δεχθήκαμε το γκολ. Εκεί δώσαμε δύναμη στην αντίπαλη ομάδα. Όταν σκοράραμε το δεύτερο γκολ έγινε πιο εύκολο το έργο μας. Το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους μας, θέλουμε να το κερδίσουμε.

Γενικά είμαι χαρούμενος αν και κάποιοι παίκτες θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη επίδοση σε προσωπικό επίπεδο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, ειδικά με τους παίκτες στην επίθεση. Η πρόρκιση μας δίνει ώθηση για την συνέχεια που είναι δύσκολη.

Πρώτη εμφάνιση ως βασικός για τον Μαυρία, αλλά και για τον Γιοβάνοβιτς. Ο δεύτερος θέλει σίγουρα περισσότερο χρόνο και θα δουλέψουμε σε προσωπικό επίπεδο μαζί του περισσότερο. Γενικά ήμουν ευχαριστημένος και με τους δύο. Κάποια στιγμή κάναμε δύο αλλαγές με τους Κολ και Ρομπέρζ στο 60’, βοήθησαν πάρα πολύ και έδωσαν την απαιτούμενη ηρεμία σε όλους.

Το μυαλό μας από αύριο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και από τους δύο οπαδούς έτσι ώστε να έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα”.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ τις δηλώσεις (video)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy