“Τιμάμε το ιπτάμενο λιοντάρι!” – Τιμές σε Κυριάκο Ιωάννου από ΑΕΛ

Ανακοίνωση από ΑΕΛ

Η ΑΕΛ μέσω ανακοινώση ενημερώνει ότι την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με το  Απόλλωνα, 15’ πριν από την έναρξη του ντέρμπι, θα τιμήσει τον άξιο υπεραθλητή της Κύπρου, της Λεμεσού και της ΑΕΛ μας, Κυριάκο Ιωάννου, επ’ ευκαιρία της αποχώρησης του από την ενεργό δράση πριν από λίγους μήνες.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την ερχόμενη Κυριακή, 15’ πριν από την έναρξη του ντέρμπι, θα τιμήσει τον άξιο υπεραθλητή της Κύπρου, της Λεμεσού και της ΑΕΛ μας, Κυριάκο Ιωάννου, επ’ ευκαιρία της αποχώρησης του από την ενεργό δράση πριν από λίγους μήνες.

Ένα ιπτάμενο λιοντάρι που όμοιο του δεν έχει γεννήσει αυτός ο τόπος.

Η τελετή βράβευσης θα λάβει χώρα μπροστά από την Ανατολική κερκίδα 15’ πριν από την έναρξη του αγώνα και η ποδοσφαιρική ΑΕΛ σας προσκαλεί στο Τσίρειο στάδιο για να τιμήσουμε όλοι μαζί, τον άνθρωπο που μας έκανε περήφανους, που… πέταξε στα 2,35. Τον καταξιωμένο αθλητή που κατέκτησε 3 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα, μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που είχε αμέτρητες πρωτιές και διακρίσεις σε διεθνείς και τοπικούς αγώνες, αλλά φυσικά και που ήταν Ολυμπιονίκης στο Ρίο.

ΑΕΛίστες, στις 18:45 να είστε στην Ανατολική κερκίδα για το πιο θερμό χειροκρότημα στον μεγάλο Κυριάκο Ιωάννου!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy