Το παραδέχθηκε ο Μάζιτς για τα λάθη διαιτητών και VAR

"Έρχομαι και στέκομαι εδώ μπροστά σας μετά από μια νύχτα που είχε πολλές προκλήσεις. Θα συζητήσουμε ότι θέλετε με ειλικρίνεια και δεν θα καλύψω κανέναν", η αρχική τοποθέτηση του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας

Στο ετήσιο σεμινάριο που διοργανώνουν ΚΟΠ-ΕΑΚ για ενημέρωση των αθλητικών συντακτών, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Μίρολαντ Μάζιτς, μίλησε για τα λάθη των διαιτητών και παραδέχθηκε το πρόβλημα που υπάρχει.

Η τοποθέτηση του Μάζιτς:

“Υπάρχει θέμα με την ομοιογένεια των αποφασεων. Κάποιος μπορεί να έχει το θάρρος να πάρει την αποφαση, κάποιος οχι. Υπάρχουν διαιτητές που περιμένουν το VAR. Μιλώ μαζί με τους ρεφ και είμαι αυστηρός μαζί τους. Δεν πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο και να σκέφτονται ότι δεν πρέπει να κάνουν λάθη αλλά ότι πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Πριν δύο μέρες το τόνισα στους διαιτητές ότι αυτή είναι μια πολύ κρίσιμη χρονιά για αυτούς. Πρέπει πρώτα να το αντιληφθούν οι ίδιο και αν δεν το αντιληφθούν θα έχουμε σοβαρά προβλήματα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy