Απίστευτο παιχνίδι, με πρωταγωνιστή το VAR, 2 κόκκινες και δύο γκολ στο 90+ (video)

Με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις η Ομόνοια έκανε την μεγάλη ανατροπή και κέρδισε με 2-1 την Δόξα, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Δόξα σκόραρε 3 φορές, με το VAR, να ακυρώνει τα γκόλ

Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία καθώς η Δόξα ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του Σακκά πίεζαν αρκετά ψηλά και δεν άφηναν τους πράσινους να γίνουν δημιουργικοί.
Στα αξιοσημείωτα του πρώτου μέρους ήταν δύο φάσεις οι οποίες εξετάστηκαν και από το VAR. Στο 17ο λεπτό ο Σαντίκ άνοιξε το σκορ όμως το τέρμα ακυρώθηκε. Σύμφωνα με τον ρεφ του αγώνα, που είδε την φάση στο onfield review, ο Μέσκα ήταν οφσάιντ και επηρέασε την φάση στο ξεκίνημα της.

 

Η άλλη φάση ήταν στο 31ο λεπτό όταν οι παίκτες της Δόξας διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα πέρασε την γραμμή τέρματος, σε μια φάση που ο Χούμποτσαν δεν έδιωξε όπως ήθελε. Και εδώ υπήρχε παρέμβαση από το VAR και τελικά υποδείχθηκε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

 

Στο 63’ έμελλε να έχουμε νέα παρέμβαση του VAR, αφού το γκολ που πέτυχε ο Αντενόν με το κεφάλι ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στην επανάληψη η εικόνα της Ομόνοιας ήταν η ίδια με του πρώτου μέρους. Δυσκολευόταν στην δημιουργία φάσεων ενώ η Δόξα που είχε πολύ καλή απόδοση κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 73ο λεπτό. Ο Εμπραλίτζε με σουτ, πλάγια εντός περιοχής νίκησε τον Φαμπιάνο ο οποίος προσπάθησε όμως δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλα με αποτέλεσμα να γίνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

 

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την Ομόνοια καθώς στο 84ο λεπτό ο Γκόμεθ δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί πάτησε βίαια τον Καραμανώλη.

 

Παρ όλα αυτά ο Κακουλλής στο 90′ κέρδισε πέναλτι από τον Σισκόφσκι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντούρις ο οποίος ήταν εύστοχος για το 1-1.

 

Η Ομόνοια όμως δεν έμεινε μέχρι εκεί. Στο 90+7 έγινε η μεγάλη ανατροπή καθώς ο Λέζικας με πλασέ εντός περιοχής νίκησε τον Σισκόφσκι για το 2-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy