Τα σάρωσαν όλα Κεραυνός και Τσέποβιτς

Μονοπώλησαν στα βραβεία του ΠΑΣΠ οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

Ανδρέας Κεραυνός και Στέφαν Τσέποβιτς είχαν την τιμητικής τους στα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Και οι δύο ήταν στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής, με τον Τσέποβιτς να παίρνει το βραβείο του MVP, Η καλύτερη ενδεκάδα της 2ης Αγωνιστικής και ο MVP (pic).

Πέραν τούτου ο Κεραυνός βραβεύτηκε για την καλύτερη απόκρουση, με τον Τσέποβιτς να παίρνει και το βραβείο του καλύτερου γκολ.

Αναλυτικά:

2η Αγωνιστική – Stoiximan Top Goal: Stefan Scepovic!

O Stefan Scepovic είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Goal της 2ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2021/22! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο επιθετικός της ΑΕΛ, εξασφάλισε το βραβείο για το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής με ποσοστό 46%.

 

O Ανδρέας Κεραυνός είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Save της 2ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2021/22! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, εξασφάλισε το βραβείο για την ωραιότερη απόκρουση της αγωνιστικής με ποσοστό 42%.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy