Προσπάθησε αλλά…

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ 0-2

Τα λάθη στην άμυνα της Ανόρθωσης ήταν αυτά που έφεραν τα δύο τέρματα της ομάδας της Σερβίας, με την ομάδα της Αμμοχώστου να μην μπορεί να σκοράρει στις όποιες καλές ευκαιρίες βρήκε.

Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία ήταν για την Ανόρθωση όμως στο 12’, όταν ο Λάζαρος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από τα 30 μέτρα αλλά ο Πόποβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά. Τρία λεπτά αργότερα η Παρτιζάν απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες, με τον Λόρια να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Μάρκοβιτς.

Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι γίνονταν και πιο απαιτητικοί και έβρισκαν με μεγάλη ευκαιρία τους κενούς χώρους στην άμυνα της Ανόρθωσης. Στο 36΄ είχαμε την μέχρι τότε πιο μεγάλη ευκαιρία στο παιγνίδι, όταν ο Σκέπιτς από πολύ κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ και ανενόχλητος, έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι.

Η Ανόρθωση μπήκε με διάθεση να επιτεθεί περισσότερο στην επανάληψη αλλά ήταν η Παρτιζάν που βρήκε την πρώτη ευκαιρία. Ήταν η γρήγορη αντεπίθεση στο 51’ για τους Σέρβους, με τον Γκόμες να κάνει από πλεονεκτική θέση το σουτ αλλά η μπάλα να φεύγει αρκετά έξω.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ανέβασε τις γραμμές της και περισσότερους παίχτες στην επίθεση, αλλά τα σουτ των Πόποβιτς και Ντέλετιτς στο 54’ και 59’ αντίστοιχα δεν απείλησαν την εστία των Σέρβων. Στο 63’ είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση στην επανάληψη. Ήταν η κάθετη πάσα στον Ντέλετιτς, έκανε το σουτ αλλά έβγαλε σε κόρνερ ο Πόποβιτς.

Στο 69 όμως είχαμε το 0-2 για την Παρτιζάν με τους Σέρβους να παίρνουν τεράστιο προβάδισμα για τη νίκη. Έγινε η πάσα στον Γκόμες μέσα στην περιοχή, μαρκαρίσματα από μακριά στον επιθετικό της Παρτιζάν ο οποίος είχε όλο τον χρόνο να γυρίσει και να κεραυνοβολήσει τον Λόρια. Μάλιστα ένα λεπτό αργότερο ο ίδιος παίχτης και πάλι αμαρκάριστος έκανε το σουτ αλλά έσωσε ο Λόρια από το 0-3.

Η Παρτιζάν μετά το δεύτερο τέρμα που πέτυχε έκανε διαχείριση του σκορ με την Ανόρθωση να δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις για να μειώσει το σκορ. Ήταν μάλιστα η ομάδα της Σερβίας που γινόταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της με την άμυνα της Ανόρθωσης να δυσκολεύεται απέναντι στους γρήγορους ποδοσφαιριστές της Παρτιζάν.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με την Ανόρθωση να ξεκινάει με ήττα τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Confernce League.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Κορρέα (72’Καλτσάς), Αραγιούρι, Ρισβάνης, Κορέια (50’Αβραάμ), Χουσμπάουερ (46’Μπουσουλάτζιτς), Αρτυματάς, Πόποβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Ουάρντα (66’Κατσαράβα), Ρουσιάς (46’Ντέλετιτς).

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: A. Popović, Saničanin, Vujačić, Natcho (64’Jojic), Menig (64’Jovic), Ricardo Gomes, Zdjelar, Šćekić, Miljković, Obradović, Marković (71’Holender).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy