Η καλύτερη ενδεκάδα της 2ης Αγωνιστικής και ο MVP (pic)

Ο ΠΑ.Σ.Π. ενημερώνει για τον MVP και την καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Ο Stefan Scepovic (ΑΕΛ) ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος λαμβάνοντας τη βαθμολογία 334 στο InStat Index και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen.

Παράλληλα με βάση τις θέσεις που αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές και τη βαθμολογία τους στο InStat Index, η καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής είναι σε σχηματισμό 4-4-2 και αποτελείτε από τους:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Ανδρέας Κεραυνός (ΑΕΛ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Angel (AEK) – Rafael Santos (ΑΠΟΕΛ) – Valentin Roberge (Απόλλων) – Μάριος Δημητρίου (ΠΑΕΕΚ)
ΜΕΣΟΙ: Euller (ΑΕΛ) – Μάρκος Χαραλάμπους (ΠΑΕΕΚ) – Slobodan Medojevic (ΑΕΛ) – Βαγγέλης Κυριάκου (Ολυμπιακός)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Berat Sadik (Δόξα) – Stefan Scepovic (ΑΕΛ)

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής δείκτης InStat είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy