Φανούριος: “Το ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ δεν μας αποπροσανατολίζει” τι είπε για Ρομπέρζ και τραυματίες

Δηλώσεις Φανουρίου Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε σήμερα (17/9) στον ΣΠΟΡ FM 95,0, για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, για τους τραυματίες, για την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα και για την ανανέωση του συμβολαίου του Ρομπέρζ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: “Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε δυνατό αντίπαλο. Το ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ δεν μας αποπροσανατολίζει σε καμία περίπτωση, γνωρίζουμε ότι αυτά μπορούν να συμβούν ακόμα και στις δυνατές ομάδες. Αισθανόμαστε αρκετά δυνατοί, είμαστε σε καλή κατάσταση, υπάρχει ηρεμία και πίστη στις δυνατότητές μας. Ευελπιστώ ότι θα κυλήσει ομαλά η προετοιμασία για να παραταχθούμε ανταγωνιστικοί”.

Για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και την αυτοπεποίθηση που έχει δώσει: “Δεν κερδίσαμε τίποτα με δύο νικηφόρα παιχνίδια στην έδρα μας. Κερδίσαμε αυτοπεποίθηση. Οι πολλές αλλαγές και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη δεν μας είχαν βοηθήσει. Είναι μια μεταβατική χρονιά με την αλλαγή φιλοσοφίας, την έλευση του Τσόρνιγκερ και τους πολλούς νέους παίκτες. Με καλύτερη ψυχολογία μπορείς να προχωρήσεις σε καλύτερες βάσεις”.

Για την προπώληση των εισιτηρίων: “Θεωρώ ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο. Σιγά σιγά αποδέχεται ότι η χρονιά είναι μεταβατική, χωρίς να υπάρχει άλλοθι ή δικαιολογία. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε πέραν από τους βαθμούς και άλλα στοιχεία που θεωρούνται σημαντικά”.

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα: “Ψάχνουμε ομοιογένεια, μεγαλύτερο ρυθμό σε διάρκεια, λιγότερα κενά διαστήματα. Πάντα πρέπει να βελτιώνεσαι και να ψάχνεις το καλύτερο”.

Για την κατάσταση των τραυματιών: “Θα ήταν προτιμότερο να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η προπόνηση. Παίζουμε Κυριακή, υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις και πρέπει να περιμένουμε υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές εκτός, όμως τα αποτελέσματα τα καθορίζουν οι παρόντες”.

Για το τι θα σημαίνει ενδεχόμενη επιτυχία σε βάρος του ΑΠΟΕΛ και κατά συνέπεια το τρία στα τρία: “Τίποτα απολύτως, το εννοώ. Τρίτη αγωνιστική δεν κερδίζεις τίποτα, εδώ φτάσαμε λίγο πριν το τέλος και δεν πήραμε κάτι”.

Για τον Ρομπέρζ και την ανανέωση του συμβολαίου του: “Είναι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος που είναι στον Απόλλωνα. Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή, επικεντρωνόμαστε εκεί. Ο Απόλλωνας διατηρεί πάντα στο ρόστερ αυτούς που επιθυμεί και ανταμείβει αυτούς που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ομάδα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy