Ξενάγηση στο νέο γήπεδο (pics&video)

Ο Απόλλωνας ενημερώνει για την ξενάγηση στο υπό ανέγερση νέο γήπεδο της Λεμεσού σε πρώην πρόεδρους και παράγοντες που υπηρέτησαν τον σύλλογο.

Η ενημέρωση:

Ένα πολύ διαφορετικό και μοναδικό πρωινό, βίωσαν το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, πρώην πρόεδροι και παράγοντες που υπηρέτησαν τον ιστορικό μας σύλλογο. Το ραντεβού το είχε διευθετήσει ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ στο Αθλητικό Κέντρο “Apollon Columbia” και όλοι ήταν συνεπείς στην ώρα τους.

Μετά από ένα καφέ καλωσορίσματος στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την καθολική ανταπόκριση και όλοι μαζί περπάτησαν για ξενάγηση στο χώρο όπου ανεγείρεται το νέο γήπεδο Λεμεσού και φυσικά της ομάδας μας.

Παρόντες ήταν επίσης οι κύριοι Δημήτρης Αποστολίδης (Μηχανικός του Εργου), Πανίκος Παπαδόπουλος (Επιβλέπων Μηχανικός – Αρχιτέκτονας) και Πρόδρομος Άνθιμου (Πολιτικός Μηχανικός), οι οποίοι με προθυμία ξενάγησαν τους παρευρισκόμενους στις εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου και απάντησαν σε όλες τις απορίες κι ερωτήσεις που είχαν.

Οι παράγοντες της ομάδας εισήλθαν στον «αγωνιστικό» χώρο από την είσοδο που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα μπαίνουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, περπάτησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και φυσικά, ανέβηκαν σε όλους τους ορόφους της κεντρικής κερκίδας, εκεί όπου θα βρίσκονται οι θέσεις VIP, τα boxes, οι σουίτες, τα εστιατόρια και όλες οι άλλες ανέσεις που θα παρέχει το νέο στολίδι της πόλης.

Τα συναισθήματα ήταν απερίγραπτα για όλους τους παρευρισκόμενους. Ικανοποίηση, ενθουσιασμός, συγκίνηση αλλά και προσμονή για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα στο νέο μας γήπεδο, ένα ιστορικό αγώνα που όλοι οι Απολλωνίστες θα θέλουν να ζήσουν από κοντά.

Σε ένα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα που εξέπεμπε ενότητα και συσπείρωση, χαράσσεται μια σταθερή γραμμή για μια νέα εποχή για την ομάδα μας. Το νέο γήπεδο ολοκληρώνεται και μαζί του μεγαλώνουν τα όνειρα και οι προσδοκίες κάθε οπαδού του Απόλλωνα για μεγαλύτερες επιτυχίες και στιγμές θρύλου και δόξας.

Ο Απόλλωνας με ενωμένες όλες τις δυνάμεις του και κυρίως με τη στήριξη του κόσμου του σε ένα νέο υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο, θα γίνει ακόμη πιο δυνατός και αναμένεται να γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ένδοξη ιστορία του.

Η φετινή χρονιά καθορίζει το μέλλον. Γι’ αυτό σας θέλουμε όλους δίπλα μας!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy