Άγιαξ – Απαγορευτικό της UEFA στη χρήση της φανέλας προς τιμήν του Μπομπ Μάρλεϊ

Η UEFA έβαλε «στοπ» στα σχέδια του Άγιαξ αναφορικά με την εμφάνιση προς τιμήν του Μπομπ Μάρλεϊ, λέγοντας πως τα σύμβολα πάνω της δεν είναι επιτρεπτά

Ο Άγιαξ πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά το φετινό καλοκαίρι, κάνοντας γνωστή την τρίτη εμφάνιση που θα χρησιμοποιεί στα παιχνίδια και η οποία είναι αφιερωμένη στον Μπομπ Μάρλεϊ.

Ο Αίαντας έχει συνδεθεί με το τραγούδι «Three Little Birds», που έχει γίνει μάλιστα και ύμνος για τους οπαδούς, και θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον θρύλο της ρέγκε.

Η φανέλα έκανε θραύση και εξαντλήθηκε σε χρόνο dt, με τον Άγιαξ να ζητά και άλλες από την σχεδιάστρια εταιρεία για να ικανοποιήσει τα μεγάλα αιτήματα των φιλάθλων του.

Ωστόσο η UEFA έδειξε για άλλη μια φορά τον σκληρό της χαρακτήρα, απαγορεύοντας στην ομάδα να την χρησιμοποιεί, έχοντας τα τρία πουλιά πάνω στην εμφάνισή της.

Ο λόγος είναι πως αυτά τα σύμβολα δεν επιτρέπεται στις διοργανώσεις της και έτσι ο Αίαντας – που την σχεδίασε ειδικά για το Champions League – θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του και να αφαιρέσει το συγκεκριμένο σύμβολο.

to10.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy