ΘΥΡΑ 3: “Δυστυχώς, για ακόμη μια χρονιά η Α.Ε.Λ θα αγωνίζεται χωρίς το μεγαλύτερο της όπλο, την ΘΥΡΑ 3”

Ανακοίνωση οργανωμένων φίλων της ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ, ΘΥΡΑ 3 ενόψει του αγώνα της Δευτέρας(13/9) κόντρα στην Πάφο στο Τσίρειο.

Αναλυτικά:

Την Δευτέρα η ομάδα μας ρίχνεται στην μάχη του φετινού πρωταθλήματος μετά από μια αγωνιστική απραξία ενός μήνα. Όπως είναι φυσικό μετά την περσινή πορεία αλλά και το θετικό δείγμα στα παιχνίδια της Ευρώπης, ο κόσμος της Α.Ε.Λ έχει αυξημένες απαιτήσεις και φιλοδοξίες για την φετινή πορεία της ομάδας.
Ο δρόμος προβλέπεται μακρύς και δύσβατος καθώς όπως φάνηκε δεν πρόκειται να υπάρχουν ευκολά παιχνίδια αλλά συνεχόμενα ντέρμπι. Γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές μας οφείλουν να συνειδητοποιήσουν που αγωνίζονται και να αναλογιστούν ότι όλη την χρονιά θα κουβαλάνε στις πλάτες τους μια ολόκληρη πόλη που ζει και αναπνέει για αυτή την ομάδα. Σε αυτή την πορεία αυτό που επίσης πρέπει να έχουν υπόψιν τους είναι πως δεν πρόκειται να τους χαριστεί κανείς και τίποτα καθώς θα αγωνίζονται για το μοναδικό καθαρά αθλητικό σωματείο της Κύπρου.
Όλα αυτά ξέρουμε πως θα μεταλαμπαδευτούν στους ποδοσφαιριστές μας από τον Ντούσαν Κέρκεζ και τους συνεργάτες του, οι οποίοι βρίσκονται για ακόμη μια χρονιά στο πηδάλιο της ομάδας μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο προπονητικό τιμ καθώς οι ίδιοι άνθρωποι τα προηγούμενα χρόνια φρόντισαν να μας κάνουν να ελπίσουμε, να πιστέψουμε και να πανηγυρίσουμε εκεί που πολλοί μας είχαν ποδοσφαιρικά ξεγραμμένους.
Δυστυχώς, για ακόμη μια χρονιά η Α.Ε.Λ θα αγωνίζεται χωρίς το μεγαλύτερο της όπλο, την ΘΥΡΑ 3. Αυτή η κατάσταση ξέρουμε ότι όσο περνάει ο καιρός είναι όλο και πιο επίπονη, αλλά αυτή είναι μια εξέλιξη την οποία είχαμε λάβει υπόψιν από την αρχή, καθώς θεωρούμε πως ο συγκεκριμένος αγώνας είναι τόσο σημαντικός που αξίζει θυσίες. Παρόλα αυτά όπως αποδείξαμε και τις προηγούμενες χρονιές εμείς θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας μας με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο.
Κλείνοντας ανακοινώνουμε πως στις 29/9 ημέρα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκλογική συνέλευση του συνδέσμου μας. Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν από σήμερα μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης στο σπίτι μας στον Εναέριο, όπου και θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση.
ΥΓ: Ο αγώνας της Δευτέρας θα μεταδοθεί ζωντανά στο οίκημα του Συνδέσμου μας στον Εναέριο!
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy