Mad Clip – Θρίλερ με την περιουσία του “μεγιστάνα” τράπερ

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει όχι μόνο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Mad Clip έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, αλλά και γύρω από τα περιουσιακά του στοιχεία

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον 34χρονο τράπερ Mad Clip, πολλά είναι και τα ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με την περιουσία του.

Λίγο μετά από την κηδεία του δημοφιλούς καλλιτέχνη, στην οποία παραβρέθηκε πλήθος φίλων, συνεργατών, αλλά και θαυμαστών του, έγινε γνωστό από τον παππού και την γιαγιά του τράπερ, πως έχει εξαφανιστεί το κινητό του τηλέφωνο αλλά και ο χρυσός σταυρός μεγάλης αξίας που φορούσε συνέχεια στον λαιμό του και είχε πάνω του και εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, έχουν αρχίσει να δημιουργούνται ερωτήματα για τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του αδικοχαμένου τράπερ.

Αρχικά στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως υπάρχουν ενδοοικογενειακά προβλήματα μεταξύ των συγγενών και ύστερα ειπώθηκε πως δεν ξέρει κανείς ποιος έχει σήμερα τα κλειδιά του σπιτιού του Mad Clip στο οποίο βρίσκονται και μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Από τον δημοσιογράφο πάντως τονίστηκε πως η περιουσία του τράπερ και η διαχείριση αυτής, θα είναι ένα θέμα το οποίο θα ανοίξει νέο κύκλο συζητήσεων στα media.

to10.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy