Πληθώρα επιλογών… για να επιλέξει τους καλύτερους

Μια 20άδα ποδοσφαιριστών διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα για τον Άρη

Τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει στο σημερινό(11/9) τοπικό ντέρμπι ο Άρης κόντρα στον Απόλλωνα, στο Τσίρειο σε αγώνα που θα αρχίσει στις 20:00.

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, η ομάδα του Άρη πήρε τον αέρα ψυχολογίας που χρειαζόταν και πλέον θέλει να κάνει πράξη όλα όσα ειπώθηκαν την περίοδο της προετοιμασίας με τις μεταγραφές πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών για μια πολύ καλή πορεία.

Ο προπονητής της ομάδας, Λιάσος Λουκά κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς κάποια αγωνιστικά προβλήματα και με επιπλέον επιλογές σε σχέση με την αναμέτρησης της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό καθώς μεσολάβησαν οι μεταγραφές των Ρονγκάλια, Παγκέ, Πατσέκο. Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει, το πιο πιθανόν είναι να έχει αλλαγές σε σχέση μ΄αυτή της πρεμιέρας,

Ο Βανά θα είναι κάτω από τα δοκάρια και θα έχει μπροστά του στο κέντρο της άμυνας τους Ρονγκάλια και Σίλιντενφελντ. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Γιάκο και αριστερά ο Καζού. Στη μεσαία γραμμή θα έχουμε αλλαγές καθώς ετοιμοπόλεμοι είναι οι Μανού, Πατσέκο αλλά και Σιμιόν, Φράγκου που διεκδικούν τις θέσεις. Αρκετοί ποδοσφαιριστές διεκδικούν και τις θέσεις της επιθετικής γραμμής, αφού Κβάτσιουκ που ξεκίνησε με γκολ, Σικόρσκι, Στεπίνσκι, Πακέ θέτουν υποψηφιότητα.

Αν η “Ελαφρά ταξιαρχία” καταφέρει να φύγει με τη νίκη στον σημερινό αγώνα, τότε βάζει πλώρη για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy