Ο Μπότας το… σπριντ, ο Φερστάπεν την pole position!

Ο Βάλτερι Μπότας ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα σπριν στη Μόντσα, ωστόσο η αλλαγή κινητήρα στο μονοθέσιο απέφερε την τιμωρία του και ο Φερστάπεν θα ξεκινήσει από την pole position.

Τα είχε… όλα το σπριντ στη Μόντσα! Ο Βάλτερι Μπότας ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα σπριντ στο Γκραν Πρι της Ιταλίας, αλλά η επιλογή να αλλάξει κινητήρα στο μονοθέσιο απέφερε την τιμωρία του και ο Μαξ Φερστάπεν που τερμάτισε δεύτερος, αναμένεται να ξεκινήσει αύριο από την pole position!

Παρόλα αυτά, ο Μπότας θα πάρει τους 3 βαθμούς του σπριντ αλλά θα εκκινήσει από την τελευταία θέση, ο Φερστάπεν 2 και ο Ρικιάρντο 1. Αυτή ήταν η πρώτη pole position για την Red Bull Racing μετά από αυτή του 2013 στη Μόντσα, όταν είχε τερματίσει πρώτος στα δοκιμαστικά ο Φέτελ.

Πλέον και μετά την τιμωρία του Μπότας, ο Φερστάπεν θα ξεκινήσει πρώτος, ο Ρικιάρντο δεύτερος και τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Νόρις, Χάμιλτον, Λεκλέρκ, Σάινθ, Τζιοβινάτσι, Πέρεθ, Στρολ, Αλόνσο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy