Μαυρίας, Αλεσάμι και Γιάνγκα έτοιμοι για 11άδα

Τα τρία νέα αποκτήματα έχουν αρκετές πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού κόντρα στον Άρη. Αν όχι και οι τρεις κάποιος ή κάποιοι θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα

Οι τρεις ποδοσφαιριστές διεκδικούν θέση στην βασική 11άδα κόντρα στον Άρη, στο σημερινό (11/9) μίνι ντέρμπι της Λεμεσού.

Ο Χάρης Μαυρίας είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη και ίσως τον δούμε να ξεκινάει τον αγώνα. Ο Ελλαδίτης αγωνίστηκε για 45 λεπτά στο τελευταίο φιλικό κόντρα στον Ονήσιλο.

Ο Αλεσάμι φλερτάρει ως βασικός στο ντεμπούτο με την φανέλα του Απόλλωνα. Ο διεθνής Νορβηγός κάλυψε το χαμένο έδαφος και βρίσκεται στις υπηρεσίες του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ. Στα δύο τελευταία φιλικά πήρε χρόνο συμμετοχής. Κόντρα στην Πάφο αγωνίστηκε βασικός (για περίπου 70 λεπτά), ενώ με τον Ονήσιλο πέρασε αλλαγή στο 2ο ημίχρονο.

Ο Γιάνγκα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στην αρχική 11άδα, έναντι του Νταμπό. Ο διεθνής επιθετικός από το Κουρακάο, βρήκε δίκτυα και στα δύο φιλικά σκοράροντας συνολικά 3 γκολ. Πέτυχε το μοναδικό γκόλ στην ήττα από την Πάφο, με 2-1 και τα δύο γκολ στην νίκη επί του Ονήσιλου με 2-1.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy