“Αποδεκατισμένη” στη Νάπολη η Γιουβέντους

Με πολλές απουσίες θα ταξιδέψει για το μεγάλο παιχνίδι με τη Νάπολι η Γιουβέντους

Χωρίς τους πέντε διεθνείς Νοτιοαμερικανούς ποδοσφαιριστές της, που είχαν υποχρεώσεις ως τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/9) στα προκριματικά του Μουντιάλ, θα παραταχθεί η Γιουβέντους στο αυριανό (11/9) ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Serie A με τη Νάπολι.

Οπως δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Αργεντινός Πάουλο Ντιμπάλα, ο Ουρουγουανός Ροντρίγκο Μπετανκούρ, ο Κολομβιανός Χουάν Κουαδράδο και οι Βραζιλιάνοι Αλεξ Σάντρο και Ντανίλο δεν θα ταξιδέψουν στη Νάπολη, αλλά θα μείνουν για να ξεκουραστούν στο Τορίνο, καθώς ακολουθεί την Τρίτη (14/9) η εναρκτήρια αναμέτρηση του Champions League με τη Μάλμε.

«Αποφάσισα να αφήσω εκτός τους Νοτιοαμερικανούς, οι οποίοι θα επιστρέψουν απόψε και αύριο το πρωί. Ο Κουαδράδο είναι ο μόνος που θα μπορούσε να έρθει, αλλά έχει ένα στομαχικό μικρόβιο και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Ιταλία» δήλωσε ο Αλέγκρι, ο οποίος πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν αναζητά δικαιολογία στις απουσίες: «Οι παίκτες που θα βγουν αύριο στον αγωνιστικό χώρο, θα είναι σε θέση κάνουν μία σπουδαία εμφάνιση».

Οι πέντε Νοτιοαμερικανοί δεν είναι οι μόνες ελλείψεις της Γιουβέντους ενόψει της επικίνδυνης εξόδου στο «Σαν Πάολο». Ο Φεντερίκο Κιέζα αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα, μετά τους αγώνες της εθνικής Ιταλίας, και για προληπτικούς λόγους θα μείνει εκτός αποστολής, αφήνοντας τον Αλέγκρι με 13-14 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδες και τρεις νεαρούς, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Η χρονιά ξεκίνησε άσχημα για τη «Γηραιά Κυρία», η οποία έχει μόλις ένα βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου παραχώρησε τον Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο Κριστιάνο δεν ήθελε πλέον να παίζει στη Γιουβέντους και έφυγε, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ήταν η τελευταία του χρονιά. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Η Γιουβέντους πάντα κέρδιζε σαν ομάδα, είναι στο DNA μας» τόνισε ο Αλέγκρι.

to10.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy