Μέσι: Έκλαψε στη φιέστα για την κατάκτηση του Copa America ο Αργεντινός(video)

Την ευκαιρία να σηκώσει το τρόπαιο του Copa America μπροστά στους συμπατριώτες του είχε ο Λιονέλ Μέσι με τον Αργεντινό να ξεσπά σε κλάματα

Η Εθνική ομάδα της Αργεντινής αντιμετώπισε εντός έδρας την Βολιβία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης το οποίο βρήκε νικήτρια την “αλμπισελέστε” με 3-0, ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του γνώρισαν την αποθέωση.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας είχε ετοιμάσει φιέστα για την κατάκτηση του Copa America. Άπαντες ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένοι με πρώτο και καλύτερο τον σούπερ σταρ της Παρί ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του ούτε μετά το τέλος της αναμέτρησης όταν δάκρυσε την ώρα που έκανε δηλώσεις στην κάμερα.

“Είχα ονειρευτεί αυτή τη στιγμή. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε, ο τόπος στον οποίο έγινε (Βραζιλία). Τελικά συνέβη μετά από τόση αναμονή. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να πανηγυρίσουμε από εδώ. Η μητέρα και τα αδέρφια μου είναι εδώ. Έχουν υποφέρει αρκετά και σήμερα πανηγυρίζουν. Είμαι πολύ χαρούμενος” είπε ο Αργεντινός πριν αποχωρήσει δακρυσμένος.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy