Φανούριος… για Άρη, τραυματίες, Μπούτνερ και Γήπεδο

Ο Φανούριος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη και τα αγωνιστικά προβλήματα. Μίλησε για εισιτήρια διαρκείας και για το θέμα Μπούτνερ. Τοποθετήθηκε επίσης για την ονομασία του Νέου Γηπέδου της Λεμεσού

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε σήμερα (10/9) στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: “Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστικός και απαιτητικός φέτος ο Άρης, όμως, είμαστε ο Απόλλωνας, σεβόμαστε, αλλά είτε εντός, είτε εκτός, για μας η νίκη είναι πάντα μονόδρομος. Ξεκάθαρος ο στόχος μας”.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα τους τραυματίες: “Επέστρεψαν οι διεθνείς χωρίς πρόβλημα. Τα προβλήματά μας είναι γνωστά (εκτός οι Γιοβάνοβιτς, Αλμπάνης, Ντζουμ και Μάρκοβιτς), είχαμε και ένα απρόοπτο με τον Πέτρο Ψύχα που αποχώρησε από την προπόνηση χθες. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί το πρόβλημά του. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία των χρονοδιαγραμμάτων. Έχουμε τον Δρ. Κακαβελάκη, έναν εξαιρετικό γιατρό που χειρίζεται τα ιατρικά ζητήματα και μόνο αυτός μπορεί να ενημερώσει.

Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός. Για τον Απόλλωνα ήταν ωφέλιμη η διακοπή. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, όσο περισσότερες μέρες είναι μαζί οι παίκτες αποκτούν ομοιογένεια, συνοχή. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως νέα ομάδα και αυτά τα στοιχεία. Θέλουμε να κερδίζουμε έστω κι αν δεν είμαστε ελκυστικοί. Μέσα από αποτελέσματα θέλουμε να αποκτήσουμε ψυχολογία και υψηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα με παρόν και μέλλον”.

Για τον Δημητρίου που θα αντικαταστήσει τον Γιοβάνοβιτς: “Η Δημήτρης δεν είναι νεαρός αν κρίνουμε από τις συμμετοχές. Πέρσι έπαιξε σε πάρα πολλά παιχνίδια βασικός. Στην Εθνική είναι αδικημένος. Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, πέρσι έκανε μεγάλα παιχνίδια. Κάποια κενά διαστήματα που είχε είναι λόγω του βάρους που κουβαλούσε και της κούρασης της ομάδας. Ευελπιστούμε να ανταποκριθεί στο έπακρο όσο και οι υπόλοιποι”.

Για τα εισιτήρια διαρκείας και την παρουσία του κόσμου με Άρη: “Έφτασαν στα 1700 τα εισιτήρια διαρκείας. Ικανοποιητικός αριθμός με βάση του τι προσφέρει ο Απόλλωνας στο Τσίρειο. Από του χρόνου αυτός ο αριθμός θα είναι διπλάσιος και τριπλάσιος και θα είναι μεγαλύτερη άνεση σε ένα καινούργιο και μοντέρνο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας στηρίξει ο κόσμος με τον Άρη”.

Για το θέμα με τον Μπούτνερ: “Δεν ασχολούμαστε με τον Μπούτνερ. Έχουμε παιχνίδι αύριο με τον Άρη. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Κάποια πράγματα ανά καιρούς διαστρεβλώνονται. Όταν υπάρχουν γραπτώς τα αποτελέσματα από διακεκριμένους επιστήμονες, δεν μπορούν να διαστρεβλωθούν”.

Για την ονομασία του νέου γηπέδου: “Δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Θα αποφασίσουν από κοινού Απόλλωνας, ΑΕΛ και Άρης το επόμενο διάστημα και θα είναι ένα ζήτημα στο οποίο οι ομάδες επενδύουν. Θα είναι ένα πραγματικό στολίδι. Είναι ένα θέμα που συζητούν οι τρεις πρόεδροι των ομάδων. Επίσημα στον Απόλλωνα δεν υπάρχει καμία εισήγηση. Δεν υπάρχει όνομα. Limassol Arena είναι το όνομα που δόθηκε στο πρότζεκτ”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy