Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τιμωρεί τον Μεντί για τις κατηγορίες βιασμού που τον βαραίνουν

Η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Μπεντζαμίν Μεντί, παρά το γεγονός ότι 27χρονος Γάλλος παραμένει στη φυλακή μετά τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση

Η «L’Équipe» αναφέρει ότι έχουν εγερθεί ερωτήματα στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του Μπέντζαμιν Μέντι, με τον Γάλλο αμυντικό να κρατείται προσωρινά προσωρινά, αφού κατηγορείται για τέσσερις κατηγορίες βιασμού και μία σεξουαλική παρενόχληση.

Οπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε την απόφαση να μην τιμωρήσει τον Μέντι προς το παρόν, καθώς θα περιμένει να δει τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Πάντως όταν εκείνη βγήκε στο φως της δημοσιότητας ο ποδοσφαιριστής συνέχιζε να αγωνίζεται κανονικά με την ομάδα του, χωρίς όμως να πηγαίνει στις συνεντεύξεις Τύπου, ώστε να αποφεύγει σχετικές ερωτήσεις.

Οι Πολίτες επιδίωξαν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο την πώληση του Μέντι, αν και αυτή η απόφαση λέγεται ότι έχει ληφθεί κυρίως για αθλητικούς λόγους. Παρ ‘όλα αυτά, η υψηλή τιμή του δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον ομάδων κι έτσι παρέμεινε στο ρόστερ.

Θυμίζουμε πάντως ότι ο Μεντί δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα της πρωταθλήτριας Αγγλίας για τους ομίλους Champions League.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy