Γονέας αρνήθηκε το παιδί του να προσκομίσει SafePass στο σχολείο και αποχώρησε

Μικρός είναι ο αριθμός των μαθητών που δεν προσκόμισαν SafePass  κατά την είσοδό τους στις σχολικές μονάδες

Μια βδομάδα σχεδόν από την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης μερικές δεκάδες είναι περιπτώσεις μαθητών που έφτασαν χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα δειγματοληπτικού ελέγχου.

Μάλιστα σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της συντεχνίας των καθηγητών, ΟΕΛΜΕΚ, Θέμη Πολύβιου σε μία περίπτωση γονέας μαθητή σε σχολείο της Λευκωσίας αρνήθηκε το παιδί του να προσκομίσει SafePass.

Μιλώντας στο SigmaLive  ο κος Πολυβίου είπε πως πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση που είχαν να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ημέρες. «Από τους 45 χιλιάδες μαθητές περίπου που επέστρεψαν στα σχολεία αυτοί που δεν συμμορφώθηκαν στα πρωτόκολλα είναι κάποιες δεκάδες. Στην περίπτωση αυτού του μαθητή ακολουθήθηκαν οι οδηγίες και ζητήθηκε να αποχωρήσει από το σχολείο. Ο γονέας επέστρεψε να τον παραλάβει», εξήγησε.

Σ΄ άλλες περιπτώσεις οι μαθητές προχωρούν άμεσα σε δειγματοληπτικό έλεγχο και επιστρέφουν στις σχολικές μονάδες, είπε τέλος ο κος Πολυβίου.

sigmalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy