Πιάστηκαν στα χέρια σε φιλικό, τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή με αποκλεισμό

Αποκλεισμός δύο αγωνιστικών και πρόστιμο σε Nikita Roman και Δημήτρη Σολωμού. Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε του δύο ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν στο φιλικό Καρμιώτισσα - Ακρίτας Χλώρακας μετά από βίαιη συμπεριφορά

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του Διαιτητή Δημήτρη Σολωμού κατά του DUBOV NIKITA ROMAN Ποδοσφαιριστή του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά γιατί σε μια διεκδίκηση για την μπάλα και ενώ αυτή έχει φύγει μακριά,  έσπρωξε με το σώμα του αντιαθλητικά τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή Χριστόφορο Γαβριήλ της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ και αυτός αντέδρασε πιάνοντας τον από το λαιμό και σπρώχνοντας τον. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας αντέδρασε πίσω σπρώχνοντας τον στο πρόσωπο και οι δύο ποδοσφαιριστές άρχισαν να αλληλοσπρώχνονται στο πρόσωπο, τον λαιμό και το σώμα τους στον φιλικό αγώνα  περιόδου 2021-2022 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών  ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/28.08.2021.
Απόφαση: Ποινή αποκλεισμού από δύο αγώνες και πρόστιμο.

*Καταγγελία του Διαιτητή Δημήτρη Σολωμού κατά του Χριστόφορου Γαβριήλ Ποδοσφαιριστή της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά γιατί σε μια διεκδίκηση για την μπάλα και ενώ αυτή έχει φύγει μακριά ο ποδοσφαιριστής Dubov Nikita Roman του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας, τον  έσπρωξε με το σώμα του αντιαθλητικά και αυτός αντέδρασε πιάνοντας τον από το λαιμό, σπρώχνοντας τον στο πρόσωπο και οι δύο ποδοσφαιριστές άρχισαν να αλληλοσπρώχνονται στο πρόσωπο, τον λαιμό και το σώμα τους στον φιλικό αγώνα περιόδου 2021-2022 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών  ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/28.08.2021.
Απόφαση: Ποινή αποκλεισμού από δύο αγώνες και πρόστιμο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy