Λύγισε στην επανάληψη

Σλοβακία - Κύπρος 2-0

Τον 6o της αγώνα στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2022 έδωσε απόψε στην Μπρατισλάβα η Εθνική μας όπου ηττήθηκε από τη Σλοβακία με 2-0.

Παρά την προσπάθεια που έγινε, δυστυχώς δεν αποφύγαμε την ήττα που μας άφησε στους 4 βαθμούς.

Η ομάδα μας είχε καλό ξεκίνημα, δημιούργησε ευκαιρία με τον Τζιωνή όπως και κάποιες άλλες αξιόλογες προϋποθέσεις επιθετικά, ένω μεσοαμυντικά με καλή οργάνωση είχε θετική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο.

Με καλές προϋποθέσεις άρχισαν οι διεθνείς μας και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δυστυχώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε μια γρήγορη επιθετική πρωτοβουλία των γηπεδούχων, στο 55ο λεπτό με γκολ του Σχραντς και η αποστολή έγινε σαφώς πιο δύσκολη.

Ακολούθησε μια αξιόλογη φάση με πρωταγωνιστή τον Παπουλή που μετά από ατομική προσπάθεια σούταρε δυνατά πάνω από την εστία των Σλοβάκων.

Στο 77ο λεπτό οι Σλοβάκοι σκόραραν για δεύτερη φορά (2-0) με μακρινό σουτ του Κοσνέλκιν.

Στο 90ο λεπτό μετά από πάσα του Παπουλή, ο Πίττας βρέθηκε σε εξαιρετική θέση για να μειώσουμε στο σκορ όμως το σουτ που επιχείρησε έδιωξαν σε κόρνερ οι γηπεδούχοι.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Μιχαήλ, Κατελάρης, Σωτηρίου, Ιωάννου, Ψάλτης (75′ Ζαχαρίου), Αβραάμ (89′ Ρουσιάς), Κάστανος (75′ Χ. Κυριάκου), Αρτυματάς, Τζιωνής, Λοϊζου (75′ Πίττας), Ηλία (60′ Παπουλής).

Στους άλλους αγώνες που αφορούσαν τον όμιλο μας Κροατία – Σλοβενία 3-0 και Ρωσία – Μάλτα 2-0.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy