Ο Νεϊμάρ εισπράττει 540 χιλ. ευρώ το μήνα για να είναι… ευγενικός

Ένας απίθανος όρος στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Παρί ήρθε στην επιφάνεια προβλέποντας τρελά λεφτά για να είναι απλώς... ευγενικός με τους φιλάθλους

Μια ακόμη πτυχή του «χρυσού» συμβολαίου του Νεϊμάρ με την Παρί φέρνει στο προσκήνιο η El Mundo.

Στα 489 εκατ. ευρώ που έχει ήδη στοιχίσει (για την αγορά του από την Μπαρτσελόνα και τις απολαβές του) στη γαλλική ομάδα, περιλαμβάνεται και το αποκαλούμενο μπόνους ηθικής.

Τι είναι αυτό; Ο 29χρονος άσος εισπράττει σε μηνιαία βάση 541.680 ευρώ, εκ των οποίων τα 375.000 ευρώ «καθαρά», και το μόνο που οφείλει να κάνει για να παίρνει αυτά τα επιπλέον χρήματα είναι να παραμένει ευγενικός, συμπαθής, διαθέσιμος και να χαιρετά τους φιλάθλους πριν και μετά τους αγώνες της Παρί.

Παράλληλα, ο Νεϊμάρ καλείται να αποφεύγει να κάνει δημόσια σχόλια που υποτιμούν τον σύλλογο, το προσωπικό ή τους υπαλλήλους του, αλλά και τοποθετήσεις για πολιτική ή θρησκευτική προπαγάνδα που θα μπορούσαν να βλάψουν την εικόνα του συλλόγου.

Επίσης ο Βραζιλιάνος άσος θα πρέπει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του στις ώρες προπόνησης, να σέβεται τους χορηγούς του συλλόγου και να πληρώνει τις φορολογικές του υποχρεώσεις. Ακόμη, βάσει αυτού του όρου στο συμβόλαιο του, ο Νεϊμάρ πρέπει ν΄ αποφεύγει τα τυχερά παιχνίδια ή τα στοιχήματα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις αναρτήσεις που κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy