Respect: Ο Μέσι παρενέβη για να αφήσουν μικρό Βραζιλιάνο να βγάλει φωτογραφία μαζί του(pic&video)

Ένας πιτσιρικάς Βραζιλιάνος έτρεξε με λαχτάρα να βγάλει φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ζήτησε από τους άνδρες ασφαλείας να τον αφήσουν

Ακόμη και στη Βραζιλία λατρεύεται ο Λιονέλ Μέσι. Κατά την άφιξη της αποστολής της Αργεντινής στο Σάο Πάουλο για τον αποψινό αγώνα στα προκριματικά του Μουντιάλ, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Ένας πιτσιρικάς Βραζιλιάνος δεν… χαμπάριασε, ωστόσο, και με σπριντ που θα ζήλευε και ο Γιουσέιν Μπολτ πλησίασε το ίνδαλμά του.

Οι σεκιούριτι πρόλαβαν να «αναχαιτίσουν» τον μικρό, αλλά ο άσος της Παρί επενέβη. Όχι μόνο για να τον αφήσουν ελεύθερο, αλλά και για να κάνει πράξη την επιθυμία του νεαρού. Εκείνος φωτογραφήθηκε με τον «Λέο» και μετά επέστρεψε με συνοδεία αστυνομίας πίσω από τη ζώνη ασφαλείας.

«Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Πήδηξα τον φράχτη, ντρίμπλαρα σαν τον Μέσι και πραγματοποίησα το όνειρό μου. Σε ευχαριστώ Μέσι», έγραψε στο Instagram ο μικρός.

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy