Λεπτά συμμετοχής για Μαυρία, ξανά Αλεσάμι και Στορ

Τον Ονήσιλο αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας σε σημερινό(5/9) φιλικό παιχνίδι στο Κολόσσι

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει στις 19:00 σήμερα(5/9) τον Ονήσιλο Σωτήρας σε φιλικό αγώνα που θα γίνει στο προπονητικό του κέντρο στο Κολόσσι.

Το φιλικό είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει λεπτά συμμετοχής ο Μαυρίας, ενώ θα αγωνιστούν ξανά Αλεσάμι και Στορ. Ο Αλεσάμι και ο Στορ είχαν αγωνίστει και στο φιλικό με την Πάφο. Από εκεί και πέρα ανέτοιμοι είναι οι Τζουμ που είναι τραυματίας, Σάσα Μάρκοβιτς, Χρίστος Αλμπάνης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού όπως και ο τερματοφύλακας Γιοβάνοβιτς που υπέστη κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού.

Ανέτοιμος είναι και ο επίσης Σέρβος αμυντικός Βουκασίν Γιοβάνοβιτς που δεν θα πάρει ούτε αυτός λεπτά συμμετοχής. Τη θέση κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να πάρει ο Κροάτης Ντούριν, αφού ο Γιοβάνοβιτς είναι τραυματίας, ενώ ο Δημητρίου είναι με την Εθνική ομάδα. Θυμίζουμε πως ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για το φίλαθλο κοινό και τα ΜΜΕ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy