Ελεύθερη είσοδος στον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με το Λίχτενσταϊν

Η ΚΟΠ ενημερώνει ό,τι η είσοδος στην ΑΕΚ Αρένα για το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στο Λίχτενσταϊν θα είναι δωρεάν.

Η ενημέρωση:

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων αντιμετωπίζει το το Λίχτενσταϊν στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας στη νέα διοργάνωση, οι νεαροί διεθνείς μας κυνηγούν τη νίκη που θα τους φέρει στους επτά βαθμούς και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για έντονη παρουσία στην προκριματική φάση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΑΕΚ Αρένα και θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cablenet με ελεύθερη είσοδο για το φιλάθλο κοινό.

Προϋποθέσεις για είσοδο στο στάδιο:

*Για πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που είτε έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και κατέχουν πιστοποιητικού εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικού στοιχείου αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν με την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους διάγνωσης.

*Πρόσωπα ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

*Πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση, όπως καθορίζεται από τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19  με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

Επίσης, είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου για όλα τα άτομα άνω των 14 ετών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy