Πως ο Σερ Άλεξ… έφερε τον Ρονάλντο πίσω στη Γιουνάιτεντ

Καταλυτικός ήταν ο ρόλος του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην υπόθεση της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όσο «τρελό» και αν ακούγεται, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και πάλι ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από 12 χρόνια.

Ο CR7 ζήτησε να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, επιστρέφοντας στο «Όλντ Τράφορντ». Παρότι, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρέθηκε μία ανάσα από τη μισητή Μάντσεστερ Σίτι, τελικά θα φορέσει και πάλι τα αγαπημένα του «κόκκινα».

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτήν είχε φυσικά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, κάτι το οποίο ήταν έτσι και αλλιώς γνωστό, με το στόρι πίσω από την όλη υπόθεση να βγαινει ωστόσο για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

Ο «θρύλος» της Γιουνάιτεντ φέρεται να κάλεσε αμέσως τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, λέγοντας τους χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Κριστιάνο να πάει στη Σίτι. Τον χρειαζόμαστε πίσω».

Από εκεί και πέρα, την υπόθεση την ανέλαβε ο Μπρούνο ο οποίος επικοινώνησε αμέσως με τον Ρονάλντο, ο οποίος πείστηκε να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ και στο «Ολντ Τράφορντ»!

to10.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy