Νέα ήττα για την Κύπρο

ΚΥΠΡΟΣ - ΡΩΣΙΑ 0-2

Την ήττα με δέχθηκε η Εθνική Κύπρου από τη Ρωσία με 2-0 εντός έδρας. Κάπως καλύτερη η Κύπρος από τον αγώνα κόντρα στη Μάλτα αλλά όπως έδειξε χρειάζεται πολύ βελτίωση.

Δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα η Εθνική μας ομάδα και μόλις στο 6΄δέχθηκε το γκολ με τον Erokhin. Στη συνέχεια οι Ρώσοι πίεσαν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες, ενώ οι διεθνείς μας ανέβασαν απόδοση μετά το 25λεπτο και προσπάθησαν να απειλήσουν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες με κεφαλιές του Πίττα και του Καρώ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Ρώσους να είναι μπροστά στο σκορ, με 0-1.

 

Νωθρά μπήκε η Εθνική μας ομάδα και στην επανάληψη και στο 55΄οι Ρώσοι πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον ποδοσφαιριστή που μπήκε ως αλλαγή τον Zhemaletdinov. Οι διεθνείς προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στην τελική προσπάθεια υστερούσαν. Παρά την προσπάθεια η Κύπρος δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τη Ρωσία να παίρνει τη νίκη με 2-0.

Κίτρινες: Αρτυματάς, Κατελάρης / Erokhin, Smolov

Κύπρος: Μιχαήλ, Παναγιώτου(61΄Αβραάμ), Κατελάρης, Καρώ, Ψάλτης(77΄Ζαχαρίου), Ιωάννου, Κάστανος, Αρτυματάς(73΄Χάμπος), Παπουλής(73΄Ηλία), Λοΐζου, Πίττας(61΄Τζιωνής)

Αναπληρωματικοί: Παναγή, Δημητρίου, Αντωνιάδης, Γκόγκιτς, Ζαχαρίου, Χάμπος, Χριστοφή, Ρουσιάς, Αβραάμ, M. Ιωάννου, Ηλία, Τζιωνής

Ρωσία: Guilherme, Samoshnikov, Dzhikiya, Diveev, Karavaev, Golovin(67΄Kuzyaev), Barinov, Erokhin, Cheryshev(46΄Zhemaletdinov), Smolov(75΄Tyukavin), Aleksei Miranchuk(65΄Bakaev)

Αναπληρωματικοί: Dyupin, Lunev, Mukhin, Osipenko, Zabolotny, Z. Bakaev, Zobnin, Sutormin, Zhemaletdinov, Zakharyan, Tyukavin, Kuzyaev

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy