“Απογοητευμένος από την ήττα, ευχαριστημένος από την προσπάθεια”

Δηλώσεις ομοσπονδιακού προπονητή μετά την ήττα από την Ρωσία με 2-0

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Νίκος Κωστένογλου.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής μας:

“Δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος μετά από μια ήττα. Τα δύο τέρματα που πέτυχαν οι Ρώσοι σε καθοριστικά χρονικά σημεία μας επηρέασαν αρνητικά και χρειαστήκαμε χρόνο να ισορροπήσουμε και να μπούμε στο παιχνίδι, κυρίως μετά το πρώτο τέρμα. Κρατάμε τα θετικά που είδαμε στον αγώνα από την ομάδα μας. Κερδίζουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια.

Είχαμε πολλές απουσίες σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε το Μάρτιο και αυτό μας επηρέασε, όχι λόγω της ποιότητας των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν αλλά λόγω της έλλειψης συγχρονισμού.Σε αυτή τη σειρά των αγώνων, έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι την Τρίτη στη Σλοβακία και πάμε να το αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια. Μιλώντας γενικότερα, είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής Κύπρου. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η ομάδα θα πάρει αποτελέσματα που δεν θα περιμένει κανένας”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy