Ικανοποίηση για τη μεγάλη νίκη…

Η προσοχή τώρα στον εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Ελπίδων

Ο Γιάννος Οκκάς λίγες μόνο ώρες μετά την ολοκλήρωση του εκτός έδρας αγώνα μας στο Λίχτενσταϊν, φρόντισε να στείλει ξεκάθαρα το μήνυμα για την επόμενη ημέρα.

Νίκη με το επιβλητικό σκορ 6-0 της Εθνικής Ελπίδων στο Λίχτενσταϊν

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων αφού συγχάρηκε τους διεθνείς μας για τη σοβαρότητα που επέδειξαν αλλά και τη μεγάλη τους διάθεση με αγωνιστική πειθαρχία, που είχε ως αποτέλεσμα να φθάσουμε στο επιβλητικό 6-0, τους τόνισε ότι όλο το βάρος της προσπάθειας επικεντρώνεται πλέον στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης στη Λάρνακα, με αντίπαλο την ίδια ομάδα.

Όπως χαρακτηριστικά τους τόνισε, η ομάδα με βάση την εικόνα που παρουσίασε στο ξεκίνημα της προκριματικής φάσης, έχει τις δυνατότητες για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ανάλογη συνέχεια και στις επόμενες υποχρεώσεις της, στοχεύοντας πάντοτε στο καλύτερο στον όμιλο που συμμετέχει.

Ο αγώνας της ερχόμενης Τρίτης θα διεξαχθεί στο ΑΕΚ Αρένα (19:00) και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cablenet.

Η Εθνική μας μετά το νικηφόρο 6-0 της Παρασκευής έφτασε στους 4 βαθμούς σε δύο αγώνες και φιλοδοξεί να κλείσει τον κύκλο των αγώνων με το Λίχτενσταϊν με το απόλυτο των βαθμών και να φτάσει στον απολογισμό των επτά βαθμών.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι τα έξι τέρματα στο στο Sportpark Eschen-Mauren – Eschen πέτυχαν διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν προέκυψαν προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή θα συνεχίσουν την προετοιμασία από σήμερα στην Κύπρο.

Αποτελέσματα μέχρι τώρα στον όμιλο μας:

25.03.2021: Ελλάδα – Κύπρος 0-0
05.06.2021: Λίχτενσταϊν – Ελλάδα 0-5
02.09.2021: Λευκορωσία – Ισλανδία 1-2
03.09.2021: Λίχτενσταϊν – Κύπρος 0-6

Την ερχόμενη Δευτέρα για τον 4ο όμιλο θα διεξαχθεί ο αγώνας Πορτογαλία – Λευκορωσία και την Τρίτη θα αγωνιστούν επίσης Ισλανδία – Ελλάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy