Δηλώσεις Κωστένογλου και Κάστανου για τον αγώνα με τη Ρωσία

Δηλώσεις για τον αυριανό με τη Ρωσία παραχώρησαν σε συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Εθνικής μας Νίκος Κωστένογλου και ο ποδοσφαιριστής Γρηγόρης Κάστανος.

“Επιβάλλεται να ξεχάσουμε τις άσχημες εμπειρίες του τελευταίου μας παιχνιδιού, ανεξαρτήτως των αρνητικών γεγονότων που έγιναν πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα και τα οποία επηρέασαν την έκβαση του. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στον αγώνα με τη Ρωσία. Είναι μια καινούρια ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι και είναι σημαντικό για εμάς στην προσπάθεια μας, να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο” ανέφερε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής. 

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ανέφερε πως η συμμετοχή του Πιέρου Σωτηρίου είναι αμφίβολη και θα τον περιμένει μέχρι αύριο ενώ για το αν θα προβεί σε αλλαγές, απάντησε πως θα επιλέξει τους κατά την άποψη του πιο κατάλληλους να αγωνιστούν στον αυριανό αγώνα, βάσει του πλάνου που θα επιλεγεί.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Κάστανος δήλωσε:

“Θέλουμε να ξεχάσουμε ότι έγινε την Τετάρτη. Μια επιλογή έχουμε, να βλέπουμε μπροστά. Έχουμε μια προπόνηση για να προετοιμαστούμε και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy