Δυστύχημα Mad Clip: Εντοπίστηκε ο οδηγός του Audi

Τι κατέθεσε στην Αστυνομία

Για 48 ώρες θα παραμείνει στην τροχαία Αττικής το Audi με τις ξένες πινακίδες για να εξεταστεί εάν επιθυμεί η οικογένεια του τράπερ Mad Clip από δικό της πραγματογνώμονα.

Πρόκειται για το αυτοκίνητο και τον οδηγό τον οποίον αναζητούσαν από χτες οι αστυνομικοί καθώς από βίντεο είχε αποτυπωθεί ότι κινούνταν δίπλα το αυτοκίνητο του 34χρονου λίγο πριν το τροχαίο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε κάποια εμπλοκή με το τροχαίο και ότι δεν έκανε αυτοσχέδιες κόντρες με το μοιραίο πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τράπερ.

Πραγματογνώμονες της τροχαίας έκαναν φύλλο και φτερό το Audi και δεν εντόπισαν κάποιο ίχνος από σύγκρουση ή κάποιο άλλο σημάδι που να μαρτυρά ότι τα δύο αυτοκίνητα ήρθαν σε επαφή.

Μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό αναφέρουν ότι τα δύο αυτοκίνητα είχαν σταματήσει μαζί σε κόκκινο σηματοδότη και ξεκίνησαν μαζί την πορεία τους.

Ο οδηγός του Audi εμφανίστηκε αυτοβούλως χτες το βράδυ έδωσα μαρτυρική κατάθεση, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας που θα χειριστεί τη δικογραφία του τροχαίου δυστυχήματος και αμέσως μετά αποχώρησε.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας συνεχίζουν να αναζητούν βίντεο και μαρτυρίες για το τι ακριβώς συνέβη ενώ φως αναμένεται να ρίξει και η τοξικολογική εξέταση που θα γίνει στον 34χρονο.

Το πολυτελές όχημα του Πίτερ Αναστασόπουλου καρφώθηκε σε μια κολώνα και έπειτα σε δέντρο, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Πριν το τροχαίο ο μουσικός βρισκόταν σε γάμο φίλου του.

Οι άντρες της πυροσβεστικής, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν τον Mad Clip, ο οποίος ήταν μόνος του στο όχημα.

Ο τραγουδιστής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy