Ενεργοποιήθηκε η βόμβα: Στον Παναθηναϊκό ο Παλάσιος!

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος γίνεται παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού επήλθε η οριστική συμφωνία

Παίκτης του Παναθηναϊκού οριστικά είναι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6. Η συμφωνία επήλθε και ο Αργεντινός πρώην εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε ντύνεται στα πράσινα, όπως επιβεβαιώνει και η «πράσινη» ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι της ομάδας, μετά τη χθεσινή ανταλλαγή εγγράφων αποδοχής, σήμερα (31/8) προχώρησαν στην ανταλλαγή συμβολαίων με Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα. Παρά την καθυστέρηση, που δεν οφειλόταν στο τριφύλλι, εν τέλει, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και ο Παναθηναϊκός κάνει δικό του τον Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα Παρασκευή) θα βρεθεί στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο τριών ετών.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τελειώνει με εντυπωσιακό τρόπο τη μεταγραφική περίοδο κάνοντας δικό της έναν ποδοσφαιριστή που τον ήθελε πολύ ο Σέρβος προπονητής. Το συμβόλαιο του Παλάσιος θα έχει τριετή διάρκεια, ενώ η Ιντεπεντιέντε διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20%. Το συνολικό ποσό της μεταγραφής φτάνει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να βάζει στο ρόστερ του έναν σπουδαίο εξτρέμ.

Πλέον, μένει να δούμε τις επόμενες μέρες που θα μπορούν να γίνουν μόνο κινήσεις για ελεύθερους, αν οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε κάτι ακόμα για το ρόστερ τους.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy