Επίσημα στον ΑΠΟΕΛ ο Σωφρόνης!

Εποχή Σωφρόνη Αυγουστή στους "γαλαζοκίτρινους" της Λευκωσίας. Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Λεμεσιανού τεχνικού μέχρι το Μαΐο του 2022

Μετά τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ, ο Σωφρόνης Αυγουστή αναλαμβάνει το πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Συνεργάτες του θα είναι ο Περικλή Παπαπαναγή και ο Ιωακείμ Ιωακείμ.

Το LEMESOSINSPORTS.COM από την πρώτη κιόλας στιγμής, μετά την ήττα από την Πάφο, αποκάλυψε ό,τι ο Σωφρόνης ήταν ο βασικός υποψήφιος να αναλάβει το πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Η απόλυτη επιβεβαίωση ήρθε 8 μέρες μετά.

Για άλλη μια φορά η ιστοσελίδα μας ήταν στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ 

23/8/2021 – Σωφρόνης… για διαδοχή Πουρσαϊτίδη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ

24/8/2021 – Περιμένει στο ακουστικό… Ο Σωφρόνης

30/8/2021 – Επιβεβαίωση LEMESOSINSPORTS.COM: Νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Σωφρόνης Αυγουστή

31/8/2021 – Η ανακοίνωση:

“Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σοφρώνη Αυγουστή. Στο προπονητικό επιτελείο θα προστεθούν επίσης ο Περικλής Παπαπαναγής και ο Ιωακείμ Ιωακείμ.

Η συμφωνία με τον κ. Αυγουστή είναι μονοετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2022.

Καλωσορίζουμε τους Σοφρώνη Αυγουστή, Περικλή Παπαπαναγή και Ιωακείμ Ιωακείμ στον Αρχάγγελο και τους ευχόμαστε να πανηγυρίσουν τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy