Ανταμώνουν στην ίδια ομάδα μετά από 2,5 χρόνια!!!

Επανασύνδεση Μάγκλιτσα - Σωφρόνη αλλά και Παπαπαναγή!!!

Ποτέ μην λες ποτέ!!! Αυτό ισχύει περίτρανα στο φετινό μεταγραφικό Καλοκαίρι ανά τον κόσμο με τις ηχηρές μεταγραφές μεγάλων ποδοσφαιριστών, Μέσι, Ρονάλντο…, ενώ και στην Κύπρο δεν πάμε πίσω.

Παίκτες “σημαίες” που αγαπήθηκαν από τους οπαδούς των ομάδων όπου ήταν έφυγαν και πήγαν στους αντιπάλους!

Ένας από αυτούς και ο Κροάτης επιθετικός νυν του ΑΠΟΕΛ και πρώην του Απόλλωνα, Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος αφού κόπασε ο ντόρος της μεταγραφής του ήρθε το νέο σκηνικό να “ταράξει τα νερά”. Ποιο είναι αυτό; Η επανασύνδεση μετά από 2,5 χρόνια(πάνω από 900 μέρες) στην ίδια ομάδα με τον προπονητή του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ήταν 9 Φεβρουαρίου το 2019 και στο Λεμεσιανό ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ(0-0), που ο Κροάτης επιθετικός του ΑΠΟΕΛ τέθηκε για τελευταία φορά κάτω υπό τις οδηγίες του Σωφρόνη. Την επόμενη αγωνιστική είχε φύγει για Κίνα, με τον Σωφρόνη να δηλώνει στον επόμενο αγώνα με ΑΛΚΗ(1-3), ότι θα πορευθεί χωρίς αυτόν.

Πλέον οι δυο τους θα πορευθούν μαζί στον ΑΠΟΕΛ, αφού αύριο με τις υπογραφές επισημοποιείται η πρόσληψη του Σωφρονη Αυγουστή  στον πάγκο των “γαλαζοκιτρίνων” της Λευκωσίας. Μαζί τους θα έχουν και τον κοινό γνωστό τους Περικλή Παπαπαναγή! Βέβαια υπάρχουν και άλλοι γνωστοί όπως οι Γουίλερ αλλά και ο Καρώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy