Τελειώνει του Γιακουμάκη στη Σέλτικ

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που προκύπτουν από το εξωτερικό, ο Γιώργος Γιακουμάκης αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Σέλτικ.

Ετοιμάζεται για… deal με τη Σέλτικ ο Γιώργος Γιακουμάκης! Σύμφωνα με όσα αναπαράγονται τις τελευταίες ώρες και όπως μεταφέρει ο Έλληνας συνάδελφος, Κωνσταντίνος Λιανός, που δουλεύει στην Αγγλία, η μεταγραφή του Γιακουμάκη στους Σκωτσέζους είναι προ των πυλών.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στη συμφωνία της Σέλτικ με την Φένλο για τον Έλληνα φορ (αναμένεται να κοστίσει στους Σκωτσέζους περίπου 3 εκατ. ευρώ), ενώ ενημερώνει πως πιθανότατα την Τρίτη, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ο Γιακουμάκης αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Ο Γιακουμάκης προέρχεται από μια… ονειρική σεζόν για τον ίδιο όπου βγήκε πρώτος σκόρερ στην Eredivisie, αλλά δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα για λογαριασμό της Φένλο που υποβιβάστηκε.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ διατηρεί ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης και θα καρπωθεί ένα ποσό κοντά στις 250-300 χιλ. ευρώ εφόσον ολοκληρωθεί το deal!

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy