Πήρε το πρώτο «Old Firm» της χρονιάς η Ρέιντζερς!

Ένα γκολ του Χελάντερ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για την Ρέιντζερς ώστε να… λυγίσει την Σέλτικ (1-0) και να πάρει το πρώτο «Old Firm» της χρονιάς.

H Ρέιντζερς πήρε το πρώτο «Old Firm» της χρονιάς! Οι «προτεστάντες» επικράτησαν 1-0 της Σέλτικ, παίρνοντας την τρίτη τους νίκη σε τέσσερα παιχνίδια και άφησαν την ίδια ώρα τους «καθολικούς» στους 6 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Ισορροπημένο το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, με την Ρέιντζερς να είναι ανώτερη στα σημεία αλλά να μην έχει την πολύ μεγάλη φάση. Αντιθέτως, η μεγάλη στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στην Σέλτικ με τον Έντουαρντ να χάνει το… άχαστο στο 25ο λεπτό όταν πλάσαρε άουτ σε κενή εστία.
Η Ρέιντζερς πατούσε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και δικαιώθηκε για την υπεροχή-πίεσή της όταν στο 66ο λεπτό ο Μπάρισιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χελάντερ με… βρετανική καρφωτή κεφαλιά, νίκησε τον Χαρτ και έγραψε το 1-0 που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Εκτός αποστολής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Βασίλης Μπάρκας!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy