Τραυματισμός Τζουμ στο φιλικό με Πάφο…

Επίσημο ιατρικό δελτίο από τον Απόλλωνα

Με επίσημη του ανημέρωση ο Απόλλωνας ανακοίνωσε ιατρικό δελτίο. Παροπλισμένοι οι Μάρκοβιτς, Αμίνι αλλά και ο Τζουμ που στάθηκε άτυχος στο χθεσινό(28/8) φιλικό κόντρα στην Πάφο.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε ότι ο διεθνής Καμερουνέζος Αρνό Τζουμ υπέστη βαρύ διάστρεμμα ποδοκνημικής στον φιλικό αγώνα με την Πάφο, κι ως εκ τούτου δεν θα ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Τις επόμενες ώρες θα αποσαφηνιστεί και ο ακριβής χρόνος επιστροφής του στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας.

Ο Σάσα Μάρκοβιτς δεν αγωνίστηκε στον φιλικό αγώνα με την Πάφο καθώς υπέστη μυικό πρόβλημα στους προσαγωγούς στην προπόνηση της Παρασκευής (27/08). Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ο Μουσταφά Αμινί δεν έλαβε χρόνο συμμετοχής στον φιλικό αγωνα του Σαββάτου καθώς αισθάνθηκε μυϊκές ενοχλήσεις.

Τέλος, ο Χάρης Μαυρίας προπονείται κανονικά και θα λάβει χρόνο συμμετοχής στον επόμενο φιλικό αγώνα.

Αν και ήταν αγωνιστικά έτοιμος ο ποδοσφαιριστής, δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Πάφο, έτσι ώστε να ολοκληρώσει το ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης το οποίο ακολούθησε τις τελευταίες δυο εβδομάδες, και πλέον βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του κυρίου Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy