Είναι στη Σερβία και παίρνει αποφάσεις ο Miletic

Τα δεδομένα για τον Σέρβο αμυντικό στον Απόλλωνα

Από την Πέμπτη(27/8) κυκλοφόρησε το όνομα του Σέρβου 30χρονου αμυντικού Nemanja Miletic, ότι ενδιαφέρει τον Απόλλωνα.

Ο Miletic ενδιαφέρει τους “γαλάζιους” και τον θέλουν για να δυναμώσουν το ρόστερ αλλά και να δώσουν ποιότητα.

Κάποιες αναρτήσεις του στα social media έφεραν σύγχηση τόσο στον κόσμο και κυρίως το storie που έβαλε με τα διαβατήρια του. Κάποιοι στην αρχή έγραψαν για Κύπρο στη συνέχεια άλλοι για Τουρκία. Τελικά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με storie που έβαλε το βράδυ της Πέμπτης, έδωσε την απάντηση καθώς βρέθηκε στη Σερβία και παρακολούθησε την Παρτιζάν που αγωνιζόταν στα πλέι-οφ του UEFA Conference League να παίρνει την πρόκριση στους ομίλους επικρατώντας με 2-0 της Santa Clara.

 

Όπως οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ο Σέρβος 30χρονος αμυντικός αναμένει προτάσεις από άλλες ομάδες και πρωταθλήματα, κάτι που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει. Οι του Απόλλωνα αναμένουν τον ποδοσφαιριστή καθώς είναι μια πολύ καλή ποιοτική λύση, ενώ δεν αναμένεται να το πάρουν μέχρι και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ήδη στα πλάνα τους υπάρχει ακόμα μια λύση ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας, ενώ υπάρχει και πλάνο στην περίπτωση που στραβώσει το ζήτημα.

Η περίπτωση του Miletic φαίνεται πολύ καλή αφού στην περίπτωση που αποκτηθεί θα βοηθήσει όχι μόνο ως κεντρικός αμυντικός αλλά θα δώσει και λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας καθώς μέχρι τώρα στην καριέρα του έπαιξε 119 παιχνίδια ως δεξί μπακ και 131 ως κεντρικός αμυντικός.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy