ΤΕΛΟΣ και επίσημα ο Πουρσαϊτίδης από τον ΑΠΟΕΛ

Παρελθόν από την ομάδα της Λευκωσίας αποτελεί ο Ελλαδίτης προπονητής

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Εδώ το ρεπορτάζ του lemesosinsports.com από την Δευτέρα (23/8) για αυτή την εξέλιξη

Η ανακοίνωση:

“Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη και το προπονητικό του επιτελείο.

Ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας σε μη ιδανικές συνθήκες και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα, σε ένα ομαλό κλείσιμο της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Είναι ιδιαίτερα στενάχωρο και ήταν μια δύσκολη απόφαση από πλευράς διοίκησης, να προχωρήσει σήμερα στην ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας. Όμως μετά από συνέδρια του Διοικητικού Συμβουλίου και διεξοδική συζήτηση όλων των θεμάτων αποφασίστηκε ομόφωνα όπως προχωρήσουμε σε αλλαγή του τεχνικού επιτελείου.

Η διοίκηση επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Πουρσαϊτίδη καθώς και τους Χριστόδουλο Χριστοδούλου (Βοηθός προπονητής) και Αλέξη Περικλέους (προπονητής φυσικής κατάστασης) για την προσφορά τους και να τους ευχηθεί ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας τους και της προσωπικής τους ζωής”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy