Ανακοίνωσε Σίντκλεϊ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σίντκλεϊ Φερέιρα με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Ντιναμό Κιέβου, ενισχύοντας το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Σίντκλεϊ είναι πλέον και με τη… βούλα παίκτης του ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο αριστερό μπακ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποκτήθηκε για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου, ενισχύοντας σημαντικό τα αριστερό άκρο της άμυνας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως έκανε και κατά την παρουσίαση του Τσούμπα Άκπομ, έτσι και τώρα, ο ΠΑΟΚ μέσω του βίντεο στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις για την ανεύρεση χαμένων παιδιών.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1993 στη Βίλα Βέλα, της περιοχής Εσπίριτο Σάντο. Εντάχθηκε στις Ακαδημίες της τοπικής Τούπι και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Λινάρες, την μεγάλη ομάδα της περιοχής. Ταξίδεψε για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για λογαριασμό της Σαρτζάχ που τον κάλεσε για να δοκιμαστεί κι επέστρεψε στην πατρίδα του και την Καταντουβέσε στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Παουλίστα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy