Προφυλακιστέος ο Μεντί για τις κατηγορίες του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης

Ο Μπεντζαμίν Μεντί θα παραμείνει στις φυλακές μετά την απολογία του αναφορικά με τις καταγγελίες που τον βαραίνουν για την διάπραξη τεσσάρων βιασμών και μιας σεξουαλικής παρενόχλησης

Ο Μπεντζαμίν Μεντί απολογήθηκε σήμερα για τις βαριές κατηγορίες που του καταλογίζονται και συγκεκριμένα την διάπραξη τεσσάρων βιασμών και μιας σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής συνελήφθη εχθές στο Μάντσεστερ από την αστυνομία του Cheshire, με την Σίτι να τον παύει από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Ο Μεντί πέρασε την πόρτα του δικαστηρίου και τα όσα είπε δεν έπεισαν το σώμα, με αποτέλεσμα να κριθεί προφυλακιστέος για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο συνήγορος του Γάλλου ετοιμάζει αίτηση εγγύησης προκειμένου ο πελάτης του να αφεθεί ελεύθερος.

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι διέπραξε τις ειδεχθείς ενέργειες από τον Οκτώβριο του 202ο μέχρι τον Αύγουστο του 2021, με τα θύματά του να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω.

to10.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy