Νέα άκυρο της Παρί σε Ρεάλ για Εμπαπέ: Δεν δέχτηκε ούτε τα 180 εκατ. ευρώ!

Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισαν να απορρίψουν και τα 180 εκατ. ευρώ της Ρεάλ για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο περιμένουν και τρίτη πρόταση από τους Μαδριλένους.

Δεν έχει τέλος το σίριαλ με τον Κιλιάν Εμπαπέ! Παρότι ο Γάλλος φορ θέλει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, οι ιδιοκτήτες των Παριζιάνων δεν θα του κάνουν έτσι… εύκολα το χατήρι!

Παρά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών για οριστική συμφωνία, η εγκυρότατη «Parisien» αναφέρει τώρα πως η Παρί αποφάσισε να απορρίψει και την δεύτερη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης που αγγίζει τα 180 εκατ. ευρώ!

Πρόκειται για μία… ρισκαδόρικη επιλογή από την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού δεν αποκλείεται η Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει πίσω για τον Κιλιάν Εμπαπέ και να αποσύρει το ενδιαφέρον της μιας και τον ερχόμενο Ιανουάριο μπορεί να τον κλείσει ως ελεύθερο και να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2022! Βέβαια, όπως αναφέρει η «Parisien» οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου πιστεύουν, και ελπίζουν, πως θα έρθει νέα πρόταση που θα φτάνει ίσως και θα ξεπερνάει τα 200 εκατ. ευρώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy