«Χαρούμενος μετά τα όσα περνά η χώρα μας»

Η Ελλάδα μετρά ήδη δύο μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και κάτοχοι αυτών είναι ο ξιφομάχος Παναγιώτης Τριανταφύλλου και ο κολυμβητής Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης. Αμφότεροι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο με τον πρώτο να ανεβαίνει στο βάθρο στο αγώνισμα της σπάθης Β και τον δεύτερο στα 100μ. ελεύθερο κατηγορία S8, με χρόνο 58.73.

Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου που είχε κατακτήσει και στο Ρίο το 2016 το χάλκινο μετάλλιο επανέλαβε τον θρίαμβο του, καθώς στο μικρό τελικό στην κατηγορία Β’ της ξιφασκίας σε αμαξίδιο επικράτησε του Μαξίμ Βαλέτ από την Γαλλία με 15-6. Λίγα λεπτά μετά τη μεγάλη του επιτυχία ο Πάνος Τριανταφύλλου μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό πρακτορείο Ειδήσεων για τα έντονα συναισθήματά του. Όπως δήλωσε αυτό το μετάλλιο το χάρηκε πολύ περισσότερο από το ασημένιο στο Ρίο καθώς… έκλεισε με νίκη, ενώ πρόσθεσε: «Είμαι παρά πολύ χαρούμενος με το χάλκινο μετάλλιο με αυτά που περνά η χώρα μας και γενικά όλος ο κόσμος και με τις δυσκολίες στην προετοιμασία. Κάναμε αυτό που μπορούσαμε. Ελπίζω να είναι καλό ποδαρικό για όλη την αποστολή και να πάρουμε πάρα πολλά χρυσά μετάλλια. Σίγουρα πηγαίναμε για το χρυσό. Το χάλκινο ήρθε μετά από μία νίκη, ενώ στο Ρίο μετά από μια ήττα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy